bruidsbeurs

Weijenborg restaurant

Bezoek de bruidsinspiratie beurs, vrij entree.

De Weijenborg organiseert deze inspirerende beurs van 12.00 uur tot 17.00 aan Spoorstraat 16 in Delden. Deze bruidsbeurs laat aanstaande bruidsparen op laagdrempelige wijze kennis maken met alle aspecten van het trouwen.


Met de gunstige ligging in de regio ten opzichte van Hengelo, Enschede en Almelo en het nabijgelegen landgoed en kasteel van Twickel is Delden een fantastische locatie voor iedere bruiloft.

Nieuwste trends

Je hebt lang nagedacht over een romantisch en origineel aanzoek en ze zei JA.
Dan begint de spannende aanloop naar jullie huwelijksdag.
Maar hoe organiseer je dit op een perfecte wijze. Je wilt tevreden gasten, zelf kunnen genieten van deze bijzondere dag en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn.
Er komt veel op je af.
Wat doen we aan, waar houden wij het, waar kun je trouwen, wat kosten ringen, welk diner serveren wij de gasten ……
Op al deze vragen vind je een antwoord tijdens de inspirerende bruidsbeurs georganiseer door de Weijenborg.
Hier zie je alle nieuwe trends in de trouwwereld en krijg je tips en adviezen van experts.

 

Welkomst drankje, hapjes en gratis entree

Neem je ceremoniemeester, zus, ouders, enz mee want de entree is voor iedereen gratis. Je wordt ontvangen met een bruisend welkomst drankje en daarna ga je lekker snuffelen bij de stands die worden bemand door specialisten op bruiloft gebied.
Je kunt genieten van lekkere hapjes en allerlei leuke ideeën opdoen voor je huwelijksfeest.
Je kunt ruiken, proeven, passen en genieten van al het leuks dat er bij komt kijken rondom je huwelijk.
Bekijk de prachtige huwelijkslocatie van Partycentrum Weijenborg en geniet van de bruisende modeshow.
Het unieke van deze bruidsinspiratie beurs is dat alle standhouders regionale ondernemers zijn die zelf de stand bemannen.
bruidsbeurs

Oldtimers voor de echte auto liefhebber

Voor het historische pand van de Weijenborg staan prachtige trouwauto’s, allemaal bijzondere oldtimers. Je kunt een proefrit maken met een trouwkoets.
De ballonnenboog, de witte loper omzoomd door zuilen met draperieën en verse bloemen verzorgd door een bloemist geven de Weijenborg een feestelijk karakter.
Er worden modeshows gegeven van prachtige bruidskleding en trouwkostuums. Ook de moeder van de bruid en de bruidsmeisjes krijgen volop aandacht tijdens deze shows.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand zal proefhuwelijken afsluiten in de trouwzaal van de Weijenborg.
Alles wat je wilt weten over je huwelijksreportage hoor je van de videograaf en fotograaf. Wil je tijdens je bruiloft het hippe en interactieve Snappshot op een levensgroot scherm, dan mag je de demonstratie hiervan niet missen.
Bruidsmake-up, bruidskapsel, gelnagels, alles kun je deze dag zien en ervaren bij de visagistes en kapsters. En de mannen ? Die gaan los bij de mooie auto’s, maatkostuums, huwelijksreizen, DJ en de notaris.
Van bruidstaart tot trouwkaart, ringen en lingerie, de bruidsinspiratie beurs zal je inspireren.

Goodie bag

Tijdens de beurs worden er vele items verloot.
Wil je een goed gevulde goodiebag ontvangen tijdens de bruidsbeurs, stuur dan een mail naar trouwen@partycentrumtwente.nl met je naam. Dan ligt je geschenk klaar tijdens de beurs.
Kom naar de Weijenborg om gezellig te oriënteren en ervoor te zorgen dat jouw huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt.

Modeshows en proefhuwelijk

Tijdens de Bruidsbeurs worden er diverse modeshows gelopen met onder andere bruidsmode van 2ImpressU. In de diverse shows worden verschillende bruidsjurken en avondkleding getoond. De shows zullen op de volgende tijdstippen plaatsvinden:

  • 13:00 uur
  • 14:30 uur
  • 16:00 uur

Naast de modeshows vinden er ook proefhuwelijken plaats. Geïnteresseerde bruidsparen kunnen kennismaken met de voltrekking van een huwelijk op locatie met alles wat er bij komt kijken. De ambtenaren van de Gemeente Hof van Twente verzorgen op de volgende tijdstippen een proefhuwelijk:

  • 13:45 uur
  • 15:15 uur

 

Standhouders

Tijdens de Bruidsinspiratie beurs zullen alle facetten van de bruiloft aan bod komen. Met de volgende onderstaande deelnemers is elk onderdeel van het huwelijk afgedekt. De standhouders stellen zich voor:

2ImpressU

2Impressu ontwerpt en maakt bruidsmode en gelegenheidskleding in Markelo, uniek en veelzijdig! Wij maken alles op maat en naar wens van de bruid en gaan samen haar wensen bespreken. Met het passen van onze collectie komen we bij iedere bruid tot een geheel eigen en unieke japon waar geen tweede van bestaat! Kortom, maatwerk voor iedere bruid.
Ook voor bruidsmoeders en andere gasten hebben wij een prachtige collectie. Wij maken alles zelf, dus er is ontzettend veel mogelijk! Wij zien U graag een keer, uiteraard geheel vrijblijvend, om Uw wensen te bespreken.

Snijders fotografen

Sinds 1991 is Snijders Fotografen in Enschede, Oldenzaal, Losser, Hengelo en ruime omgeving actief en hebben zelfs met het behalen van de Zilveren Iris, uitgereikt door Beroeps Fotografen Nederland, landelijke bekendheid in de bruidsfotografie. Als vakfotografen willen wij, Peter en Saskia Snijders laten zien dat het maken van een bruidsreportage meer is dan schieten van een mooi plaatje.
Met veel enthousiasme, passie, ervaring, juiste apparatuur en in een ontspannen sfeer hebben wij als trouwfotograaf vele bruidsreportages naar tevredenheid van onze bruidsparen gemaakt.

De Weijenborg

Je bruiloft tot in de puntjes verzorgd, je huwelijksfeest in een prachtige romantische zaal in de kleuren van jouw keuze.
De Weijenborg in Delden is de bruiloft specialist in een prachtige Herberg uit het jaar 1739 met een moderne inrichting om jouw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. Je kunt zelfs trouwen bij De Weijenborg, want dit is een officiële huwelijkslocatie.

Wij helpen je bij de samenstelling van je droomhuwelijk en adviseren je graag. Onze top koks maken een heerlijk huwelijksdiner voor je, een buffet of tapas. Voor een bruiloft op maat moet je bij ons zijn.

Beautysalon Borne

Klanttevredenheid de focus van ons hele team. We bieden de nieuwste behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging in combinatie met eerlijke prijzen. In de vernieuwde Beauty Salon Borne treft u een team aan van 5 dames, ieder met hun eigen specialiteit. U kunt bij ons terecht voor uw nagels, uw haar, uw huid, wimperextensions en permanente make-up.

Gemeente Hof van Twente

Wij hopen dat u de gemeente Hof van Twente kiest als de plaats waar u uw huwelijk of geregistreerd partnerschap gaat sluiten. Wanneer u besloten heeft te gaan trouwen breekt er een hele gezellige tijd aan, waarin veel moet worden geregeld. Dat begint natuurlijk bij de gemeente, met de voltrekking van het burgerlijk huwelijk. In Hof van Twente heeft u de mogelijkheid om uw huwelijksvoltrekking heel persoonlijk in te vullen. Wat denkt u bijvoorbeeld van trouwen buiten, midden in de natuur, of de modern vormgegeven trouwzaal in het gemeentehuis te Goor.

Dieuwke Raats Goudsmid

Na haar opleiding aan de vakschool in Schoonhoven heeft ze lange tijd bij een goudsmid gewerkt, gewerkt als docent kunstzinnige vorming en heeft in 2003 haar eigen bedrijf opgezet: Dieuwke Raats. Vanaf die tijd steekt ze veel tijd in het ontwerpen en maken van eigentijdse sieraadcollecties, het ontwerpen van sieraden in opdracht van klanten en geeft ze workshops en cursussen.

Bijzonder aan de sieraden van Dieuwke is dat ze altijd persoonlijk en uniek zijn. Sieraden voor belangrijke momenten in je leven, zoals trouwen. Het ontwerpen èn maken doet ze in haar eigen atelier. Alle sieraden zijn handgemaakt en stuk voor stuk uniek.

Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen

Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen, een uniek samenwerkingsverband van twee broers binnen notarieel Nederland, is gevestigd in het mooie stadje Delden. Met de zes medewerkers van ons moderne notariskantoor verlenen wij onze diensten aan de inwoners van Hof van Twente, maar ook zeker daarbuiten. Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen wil de klant optimaal van dienst zijn door middel van betrouwbaarheid, onpartijdigheid, deskundigheid en kwaliteit. Wij staan graag voor u klaar met informatie, advies, ondersteuning bij het maken van keuzes en zorgen ervoor dat deze juridisch juist worden vastgelegd.
Wij adviseren u graag over huwelijksvoorwaarden en testamenten.

Hairfashion

Dagelijks gaan wij de uitdaging aan om het juiste kapsel te maken dat bij uw persoonlijkheid past.
Met onze vakkennis, producten en trainingen van Goldwell weten wij u steeds weer te verrassen.
Naast uiterlijke schoonheid vinden wij sfeer enorm belangrijk.
Hairfashion voor een aangenaam, vakkundig en ontspannen bezoek.

Marco Brouwer Reiscreaties

De huwelijksreis de afsluiting van jullie huwelijksdag. Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis. Of trouwen op je huwelijksreis. Je bent nét in het huwelijksbootje gestapt en wilt dat sprookjesachtige gevoel zo lang mogelijk bewaren. Waar kan dat beter dan op huwelijksreis. In een luxe romantische suite, genieten van de omgeving en van elkaar. Als je kiest voor een huwelijksreis, zijn er veel bestemmingen. Van een tropisch eiland tot een tentje op de Veluwe. Trouw je in de winter zal je vakantie naar zonnige oorden goedkoper zijn als in het hoogseizoen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen in het buitenland te trouwen. Hierbij gaan wel wat voorbereidingen vooraf. Bij een perfecte trouwdag hoort ook een goed georganiseerde huwelijksreis. Marco en Yfette Brouwer van ReisCreaties komen bij jullie thuis om de reiswensen persoonlijk te bespreken. Door onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste plekjes op de wereld voor jullie te vinden.

Jasmijn Lingerie Rijssen

Jasmijn Lingerie, een begrip in de omgeving van Rijssen en ver daarbuiten. DE lingeriewinkel van Twente bij uitstek voor lingerie maar ook voor nachtkleding en badmode. Met merken als Prima Donna, Syl, Panache, Sunflair en nog veel meer is Jasmijn Lingerie met haar complete collectie toonaangevend in Overijssel.

Of het nu een B-cup of I-cup moet zijn, bij Jasmijn Lingerie te Rijssen bent u altijd aan het goede adres. Wij hebben prachtige bruidslingerie.

Het is ook mogelijk om telefonisch artikelen te bestellen.

SKYFLY

Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. SKYFLY zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf. SKYFLY beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

Snappshot

Geef jij binnenkort een bruiloft, sweet sixteenparty, jubileumfeest of zomaar een spetterend feest? Of geeft jouw bedrijf binnenkort een personeelsfeest, bedrijfsuitje of een bedrijfsborrel? Dan mag Snappshot daaraan niet ontbreken! Snappshot is een ‘must-have’ op het gebied van feesten! Anno 2015 is het heel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten kunt delen met iedereen op het feest. Nu gebeurt dat veelal op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Snappshot is ontwikkelt om het fijne gevoel van het delen van geluksmomenten mogelijk te maken met de zekerheid dat jouw foto’s en berichten nergens anders dan op het feest worden getoond.

The Cake Project

The Cake Project heeft als doel exclusieve bruidstaarten & gelegenheidstaarten te ontwerpen en te maken. The Cake Project is gevestigd in Enschede. Alle bruidstaarten van de The Cake Project worden tot in het kleinste detail met de hand gemaakt. Ook taarten of klein gebak voor andere speciale gelegenheden zal Adriënne met liefde tot in de kleinste details voor u verzorgen. Heeft u zelf al een idee voor een mooie bruidstaart, gelegenheidstaart of cupcakes?

Marlies Bloemdesign

Wij verzorgen prachtige boeketten, bloemstukken en  plantenarrangementen. Het bruidswerk stellen wij helemaal in overleg met jou samen. Wat zijn je lievelingsbloemen en kleuren en welke stijl vind je mooi voor je bruidsboeket. Ook de tafelaankleding tijdens het diner, de aankleding van de zuilen langs de witte loper, het bloemstuk op je auto of koets, wij kunnen alles voor je in jouw stijl verzorgen.

Ton Kolbrink Video Styling

Als geen ander weten wij het unieke karakter van je huwelijk op video vast te leggen. Met meer dan 35 jaar professionele  ervaring en een stevig portfolio kunnen we met trots elke opdracht aan. Omdat we alle faciliteiten in-house hebben, kunnen we snel produceren, uiteraard in Full HD. Speciale gelegenheden zijn er volop. Een bruiloft – jubileum of ander feest. Wij leggen ze allemaal vast, zodat ze op elk moment bekeken kunnen worden.We doen ons werk met passie, maar wel op de achtergrond, u merkt ons niet op. Maak vrijblijvend een afspraak.

MK Maatkleding

MK maatkleding (traveling) zorgt voor gemak in deze drukke tijden. In alle rust thuis uw maatpak, trouwpak of maatoverhemd samen stellen en op laten meten bespaart u veel tijd. De keuze mogelijkheden zijn eindeloos u kunt het maken zo als u het wil. Uw eigen stijl samenstellen kan door de vele mogelijkheden die er zijn, zoals bijvoorbeeld initialen, stiksels in kleur, verschillende manchetten, enz.
Ook voor een trouwpak is het concept van MK maatkleding een mooie manier om u te onderscheiden op deze speciale dag. Maak er iets moois van iets dat mooi aansluit op de trouwjurk van uw aanstaande vrouw.
U kunt bij MK maatkleding terecht voor maatoverhemden, maatpakken,of trouwpakken enz.

Job Media Partners

Drukwerk,  reclame en ontwerp. Het adres voor de mooiste trouwkaarten. Ook voor uw digitale drukwerk bent u bij JOB Media Partners aan het juiste adres. Het voordeel van digitaal drukwerk is, dat wij zeer snel kunnen leveren en vooral in kleine oplages en meerdere kleuren is de prijs zeer voordelig ten opzichte van het offset drukwerk. Wij vervaardigen een zeer groot assortiment in digitaal drukwerk. Denk hierbij aan briefpapier, verschillende soorten enveloppen en visitekaartjes.Ook is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld een trouwkaart of uitnodigingskaartje.

Guus Trouwauto’s

Verhuur van exclusieve trouwauto’s en Limousines. Bij Guus Lemmink, exclusieve autoverhuur, vindt u voor elke gelegenheid de juiste auto.
U mag zelf rijden ( met of zonder chauffeur, alles op uw wensen afgestemd). Nieuw is de Audi R8 waar u zelf in mag rijden! Nergens in Nederland kunt u goedkoper een Audi R8 huren.
Voor elke gelegenheid een speciale auto. Zeer betrouwbaar en gegarandeerd de goedkoopste!
Geen contracten en borgbetalingen. Vaste all-in tarieven. U weet op voorhand dus wat het gaat kosten.

Stef verhuur balonnendecoraties

Voor ballondecoraties, partyverhuur, themakleding, Abrahams en Sarahs én alles voor geboorte en huwelijk!
Wij leveren topkwaliteit ballonnen in iedere kleur die u wenst. Grote of kleine hoeveelheden, het kan allemaal.
Een specifieke kleur nodig? Wij houden rekening met alle wensen.

Stalhouderij Schouwink

Wij verzorgen wij het vervoer voor bruidsparen in onze luxe rijtuigen en paardentrams. Men heeft de keuze uit een witte of blauwe landauer of wijnrode glaskoets. Voor het rijtuig kunnen onze prachtige zwarte Friezen of luxe witte schimmels.Sinds 2000 bieden wij ook complete arrangementen voor familiefeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeesten. Onder het motto “Twentse Gastvrijheid ” kunt u naast het bekijken van onze koetsen, paardentrams en paarden genieten van onze Twentsche koffie. Tevens verzorgen wij paardentramtochten met verschillende arrangementen voor familie of bedrijfsfeest..

.